Menkkamaisista kivuista huolimatta aloin jo eilen miettimään jos kuitenkin voisin olla raskaana. Rinnat eivät ole kipeät niin kuin yleensä mutta ovat olleet painavat jo viime viikosta. Edelleenkin paleltaa ja lämmöt ovat koholla. Ja mahassa omituinen painon tunne, varsinkin ruokailun jälkeen.

Jo alunperin ajattelin että testaan vasta kun menkat ovat useamman päivän myöhässä. Esikoisesta testi näyttii alkuun negaa, plussaa vasta kun menkat oli viikon myöhässä. Toisesta maltoin odottaa viisi päivää ja samaan pitäisi päästä nyttenkin. Eli ensi keskiviikkona aikaisintaan. Mutta tänään ruokatunnilla jalat olivat viedä ruokakaupan lisäksi apteekkiin. En kuitenkaan viitsinyt käydä työpaikan viereisessä, koska siellä olisi kuitenkin joku työkaveri tai jonkun lapsen vanhempi. Tai mikä pahinta, joku oppilas - sitten kaikki tietäisivät että "se yks" osti raskaustestin. Ja ajattelin että jos ostan testin niin en malta olla käyttämättä sitä. Kotimatkalla oli jo pakko käydä apteekissa - ettei tarvitse viikonloppuna erikseen lähteä jos kuitenkin alkaa mieltä polttelemaan. Ostin herkimmän testin mitä löytyi, näyttää tuloksen jopa neljä päivää ennen kuukautisten alkua. "Ei, en ole malttamaton" sanoin myyjälle "esikoisesta vaan näytti plussaa vasta viikon päästä". 

Sunnuntaina aikaisintaan olis... Mutta jo autossa ajattelin että jos kuitenkin jo lauantai-aamuna. En saa viikolla kunnolla nukuttua työstressin vuoksi niin en viitsisi pilata viikonlopun unia tämän vuoksi. Aamuun voisin ehkä just ja just odottaa kun silloin tulos on selkein. Mutta niinhän siinä sitten kävi että syömisen jälkeen ei maltti enää riittänyt. Ensin näytti että tulee nega. "Niin just joo, hukkaan meni, malttamaton mäntti" ajattelin. Sitten alkoi näkyä niin himmeä viiva etten ollut uskoa sitä, peilailin eri suuntiin ja mietin näenkö näkyjä. Olen käyttänyt samaa merkkiä ennenkin joten tiesin kyllä että nega on selkeä nega, erehtymisen vaaraa ei ole. Kävin kuiskaamassa miehelle että saatan olla raskaana! Hailakka plussa mutta plussa kuitenkin. Muutama vilkaisu vielä, viiva näkyi joka kerralla selkeämmin ja oli lopulta varsin uskottava. Elikkäs, jos kaikki menee hyvin, meille tulee juhannusvauva! Laskettu aika on kesäkuun 18. päivä eli juhannusaatto :)

Saan päivittää etusivulle kaksi asiaa. "31-vuotias" vaihtuu 32-vuotiaaksi ja "kolmannesta lapsesta haaveileva" kolmatta lastaan odottavaksi.

Utopistinen olo.