Välillä tuntuu että meillä syödään pelkkää perunaa... Johtuen miehen vilja-allergiasta. Aika harvoin tulee tehtyä meille muille riisiä tai pastaa kun ne perunat on kuitenkin keitettävä. Viime aikoina meillä on kuitenkin syöty paljon ohraa, nytkin niitä tuolla porisee. Nopeaa, hyvää ja lapsetkin tykkää :) Joskus kokeilin sellaista riisi-ohra-sekoitusta mutta se ei ollut hyvää, jäi jotenkin vetiseksi. Nyt siis käytössä täysjyväohra pelkältään. Kiitos ohran kokeilusta kuuluu ystävälleni, joka joskus tarjosi lohi-ohra-laatikkoa. Sitä en ole vielä tehnyt mutta suunnitelmissa kyllä on (ohje löytyy Torinon nettisivuilta jos jotakuta kiinnostaa).

Ai niin, muumimuki-ahdistus helpotti jo, äitini oli löytänyt Iittalan tehtaanmyymälästä ykköslaatuisen mukin. Ei siis tarvitse jäädä nuolemaan näppejään.