Kp 34 tai rv 4+5 - eli nyt uskallan jo luottaa siihen että olen raskaana oikeasti enkä vain kemiallisesti. Eihän se tietenkään poista sitä, etteikö jotain muuta kurjaa voisi tapahtua, mutta turha sillä on mieltään vaivata.

Paleltaa edelleenkin kamalasti. Ja nenä on totaalisen tukossa. Voin kyllä olla tulossa kipeäksikin, tänään ollut hengittäminen hieman tukkoista. Pieniä viitteitä pahoinvoinnista on ollut :( Aamuisin meinaan oksentaa hampaita harjatessani - tosin se voi johtua nenän tukkoisuudesta. Ja illalla kuvottaa ja närästää - mutta se voi johtua siitä että yritän syödä iltaisin enemmän kuin yleensä. Tänään oli ensimmäinen oikeasti huono päivä. Aamulla leivän syöminen teki pahaa, kun murut jäivät pyörimään suuhun. Töissä haisi kalalle koko talo ja ajattelin jo että ruokana on kalakeittoa, lämmin maito ei olisi uponnut, mutta olikin onneksi kalapyöryköitä. Ja kotiin tullessa melkein oksensin autoon, kurvaus jääkaapille auttoi toistaiseksi. Tosin, pitäisi laittaa ruokaakin, ja jääkaapissa on kokonainen kirjolohi, broilerinkoipia ja karjalanpaistilihat, enkä halua koskea niistä mihinkään. Enkä varsinkaan haistaa! Syön kyllä lihaa, mutta jostain syystä raskausaikana raaka liha kuvottaa ja punaisen lihan syöntikin tekee pahaa.

Yhdelle kaverillekin jo masuasukista kerroin, sille samalla kuin viimeksikin. En muuten olisi vielä kertonut, mutta sattumalta nähtiin äsken neuvolassa ja hän kysyi kuuluuko jotain erityistä ja minä tietysti möläytin. Tai siis elekielellä ilmaisin kun lapset olivat mukana. Käytiin hakemassa lapsille pandemiarokotukset. Toivottavasti tuli ajoissa, meillä on töissä ollut tosi paljon lapsia pois, joukossa jonkin verran todettuja sikainfluenssoja. Myös miehen työpaikalla on tautia liikenteessä ja just äsken kuulin että myös pojan eskariryhmässä. Itse kävin piikillä jo aikaisemmin. Hieman pelotti, ja mietityttää kyllä edelleenkin, mutta toisaalta voin nyt olla rauhallisemmin mielin. 12 tuntia pistämisen jälkeen alkoi kamala horkka, mikä kesti läpi yön. Pistoskohta oli arka monta päivää, tosin ei turvonnut tai muuta. Ja lihaksia kivisti monta päivää, se tuskin oli pelkän jumpan aikaansaamaa ;) Ja tietysti otin illalla Panadolia, silloin en vielä ollut kuullut ettei tee hyvää vasta-aineenmuodostukselle...