Totta kai minua väsyttää nämä yöheräämiset ja satunnaiset valvomiset, turha edes väittää muuta. Mutta tällä hetkellä väsymyksen määrä on normaaleissa rajoissa. Siis huonommin nukuttu yö tuntuu väsymyksenä, mutta vastaavasti myös paremmin nukuttu yö tuntuu heti. Viime yönä sain jo "korjausannoksen", menin nukkumaan puoli yhdeltätoista kun mies jäi nukuttamaan vauvaa ja sain nukkua neljään asti. Isompien kanssa olin välillä niin väsynyt, että olisi ollut ihan sama vaikka olisin valvonut tai nukkunut viikon putkeen. Ja jo tässä vaiheessa (vauvalla ikää 8 viikkoa) väsytti välillä niin etten olisi jaksanut yöllä syöttää vauvaa. Nyt yöheräämiset sujuu hyvin, mutta aamulla tekisi mieli nukkua pidempään.

Eipä ole mies pyytänyt tokaisuaan anteeksi, mutta hän on muuten parantanut tapojaan aikaisempaan verrattuna, joten en jaksa tuollaisesta vihoitella. Sitten tietysti, jos samanlaisia kommentteja alkaa tulemaan jatkuvasti. Toivottavasti ei.

Ja asiasta viidenteen. Koulukyydeissä on edelleen jotain epäselvää. Herjalla heitin sen "jos vaikka syyslomaan mennessä selviäisi" mutta nyt tuntuu siltä että olisi saavutus jos siihen mennessä selviäisi. Kaverikin sanoi, että niillä meni viime syksynä vaikka kuinka monta viikkoa ennen kuin kyydit saatiin toimimaan niin kuin piti. Pahoitteluja kyllä piisaa kaikilta, mutta en minä niitä tarvitse vaan luvan laittaa lapseni taksin kyytiin! Meillä tietty kyse vain siitä että kyytiä ei ole myönnetty, joillakin käynyt niin että taksi ei ole tullut aamulla tai koulun jälkeen lasta ei ole huolittu kyytiin. Sellaista ei todellakaan saisi tapahtua!